Fiberglass disigar untaian kanggo PP/PA/PBT

Katrangan singkat:

Serat kaca disigar iki Cut saka E-kaca roving, dianggep dening agen kopling basis silane lan rumus ukuran khusus, wis kompatibilitas apik lan sawur karo PP PA PBT.Kanthi integritas untaian lan flowability sing apik.Produk rampung duwe sifat fisik lan mekanik sing apik banget lan tampilan permukaan .Output saben wulan yaiku 5.000 ton, lan produksi bisa diatur miturut jumlah pesenan.Wis lulus sertifikasi CE EU, Produk tundhuk karo standar ROHS.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

jeneng produk

serat kaca disigar untaian kanggo PP / PA / PBT

diameteripun

11um-13um

dawa

3mm, 4.5mm, 6.0mm

werna

putih

Kopabilitas (%)

≥ 99

Isi Kelembapan (%)

<0.1

Kata Kunci Produk

untaian disigar kanggo pp, Polypropylene Chopped Strands, serat kaca disigar kanggo PP

1. Ditrapake kanggo kabeh resin termoplastik lan thermosetting, kompatibilitas apik karo resin, kekuatan produk dhuwur
2. Digabungake karo resin, permeabilitas cepet lan resin disimpen
3. Warna produk sing apik lan resistensi hidrolisis
4. Good sawur, werna putih, gampang kanggo werna
5. Good integritas untaian lan kurang statis
6. Good udan lan garing fluidity

Panggunaan produk

1. PP disigar untaian utamané digunakake kanggo reinforcing termoplastik ing kombinasi karo masterbatch.
2. Materi sing dikuatake kanggo sistem insulasi internal lan eksternal tembok.
3. Pipa kimia tahan korosi utawa tangki panyimpenan.
4. Panel insulasi utawa papan datar, proyek militer.
5. Panel dekoratif, bathtub, kothak kabel, tangki banyu lsp.
6. Industri transportasi, bangunan lan konstruksi.

Paket & pengiriman

1. E-Glass Chopped Strands kanggo pp / pa / pbt dikemas ing tas kraft utawa tas anyaman, tahan kelembapan sing apik babagan 25kg saben tas, 4 tas saben lapisan, 8 lapisan saben pallet lan 32 tas saben pallet, saben pallet dikemas dening multilayer shrink film lan packing band.
2. Siji ton lan siji tas.
3. Bisa disesuaikan karo logo utawa tas cilik 1kg.
Shipping: dening segara utawa udhara
Detail Delivery: 15-20 dina sawise nampa pembayaran advance

01-for-PBT 02-for-PP 03-for-PA


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita