• E-glass Fiber Glass Woven Roving

    E-kaca Serat Kaca Woven Roving

    Serat Kaca sing tahan panas Woven Roving kompatibel karo poliester tak jenuh, ester vinyl, epoksi lan resin fenolik.Kang digunakake digunakake ing tangan lay munggah, jamur penet, GRP mbentuk proses lan robot pangolahan kanggo Pabrik prau, prau, bidang, automobile parts, Panel, nawakke panyimpenan.
    Kajaba kanggo spesifikasi normal, spesifikasi khusus bisa disesuaikan.

  • Fiberglass Self adhesive tape

    Fiberglass Self adhesive tape

    Fiberglass self-adhesive tape digawe saka fiberglass bolong minangka bahan dhasar lan compounded dening emulsi poto-adhesive.Prodhuk iki adhesive, unggul ing conformability, lan kuwat ing stabilitas papan.Iki minangka bahan sing cocog kanggo industri konstruksi kanggo nyegah retakan ing tembok lan langit-langit.
    Sifat kimia serat kaca stabil lan ora gampang dioksidasi, kanggo renovasi tembok, dekorasi, retakan tembok, bolongan lan drywall.Bisa uga glued Papan gypsum, semen lan bahan bangunan kanggo rampung nyegah retak ing tembok lan sudhut.Ing wektu sing padha, bisa digunakake bebarengan, nggawe instalasi dekorasi arsitektur luwih gampang.

  • Fiberglass Plain Cloth Superior Quality

    Kain Fiberglass Polos Kualitas Unggul

    Tenunan polos serat kaca nuduhake kain tenun sing benang lungsin lan pakan disambungake kanthi sudut 90 munggah lan mudhun, diolah nganggo agen kopling silane, lan ditenun dadi tenunan polos.Ing industri serat kaca, benang spun (diameter monofilament ing ngisor 9 mikron) umume digunakake.kanggo nenun.
    Wis karakteristik kekuatan dhuwur, ductility kurang, gampang kanggo aplikasi resin, lan lumahing Gamelan.
    Cocog kanggo suhu kurang -200 ℃, suhu dhuwur antarane 600 ℃, kanthi tahan cuaca.
    Kanggo specifications, kita bisa ngatur miturut syarat customer

  • Good Molding Fiberglass Multiaxial Fabric

    Kain Multiaxial Fiberglass Molding apik

    E-kaca fiberglass multiaxial kain digawe saka e-kaca rovings langsung, disusun ing podo karo ing 0 °, 90 °, +45 °, -45 °, saben lapisan biasane oriented ing salah siji saka patang arah,
    E-glass fiberglass multiaxial kalebu kain uniaxial, biaxial, triaxial lan quadriaxial, kanthi kabeh lapisan warp, weft lan dobel diagonal dijahit dadi kain siji.
    Untwisted roving ora crimp filamen, lan kain multiaxial nduweni kaluwihan saka kekuatan dhuwur, kaku apik, bobot entheng, kekandelan cahya, lan kualitas lumahing kain apik.
    Kain uga bisa digunakake ing kombinasi karo tikar untaian disigar utawa tissue utawa bahan nonwoven.
    Kain multi-aksial sing paling umum digunakake yaiku bahan penguat multi-sumbu serat kaca.Kain multi-axial luwih apik tinimbang kain tradisional liyane ing macem-macem pratondho, utamane kekuatan tarik, modulus elastis, beban unit, bobot unit Indikator teknis kayata kaku luwih saka 25% luwih dhuwur.

  • Alkali Resistant Glass Fiber Mesh

    Serat Kaca Tahan Alkali Mesh

    Kualitas apik rega murah serat kaca bolong 4 * 5mmorange fiberglass produk kaca serat bolong ing kaca serat dirajut kain minangka landasan, sawise anti emulsion polymer soaking lan nutupi, kang nduweni resistance alkali apik, keluwesan, uga latitude lan longitude kanggo resistance dhuwur kanggo tension, digunakake digunakake ing bangunan insulasi tembok internal lan eksternal, anti banyu, anti crack.
    Fiberglass bolong karo alkali-tahan fiberglass bolong basis, iku nggunakake E-kaca serat tenunan (bahan utama silikat, stabilitas kimia apik) dening struktur organisasi khusus - leno dirajut saka strangulation, sawise anti-alkali, Enhancer dhuwur warmed kanggo menehi hasil karo. stereotipe.

  • High quality Carbon Fiber Cloth

    Kain Serat Karbon kualitas dhuwur

    Kain Serat Karbon digawe saka serat karbon kanthi gaya tenun unidirectional, tenunan polos utawa tenunan kepar.Serat Karbon sing digunakake ngemot rasio kekuatan -kanggo -bobot lan kaku -kanggo -bobot sing dhuwur, kain karbon konduktif termal lan listrik lan nuduhake resistensi lemes banget.Nalika direkayasa kanthi bener, komposit kain karbon bisa entuk kekuwatan lan kaku logam kanthi irit bobot sing signifikan.Kain Karbon kompatibel karo macem-macem sistem resin ing epoksi awan, poliester lan resin ester vinyl. Kita milih karbon, Aramid, serat kaca S… minangka bahan mentah. Iki ditenun nganggo serat karbon 1k3k6k12k24k, pola tenun kalebu polos, kepar, satin. Lan nggunakake mesin tenun lan nyulam kanggo ngasilake kain serat karbon lan kain multiaxial.Iku becik kanggo aplikasi kayata glathi angin, aerospace, auto parts, peralatan olahraga, bangunan bala, panel marine, olahraga & produk luang, truk lan Trailer panel lan ing.