Serat kaca sing disigar kanggo alas jarum

Katrangan singkat:

Serat serat kaca sing disigar kanggo alas jarum disigar saka benang serat e-kaca khusus.E-kaca tenunan punika jenis serat cilik lan disigar menyang dawa tartamtu.The untaian disigar mbentuk voids cilik tanpa wates ing proses Manufaktur Mat lan impact struktur multihole Mat lan sifat insulasi panas banget.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

jeneng produk

serat kaca disigar untaian kanggo PP / PA / PBT

diameteripun

11um-13um

dawa

3mm, 4.5mm, 6.0mm

werna

putih

Kopabilitas (%)

≥ 99

Isi Kelembapan (%)

<0.1

Kata Kunci Produk

untaian disigar kanggo pp, Polypropylene Chopped Strands, serat kaca disigar kanggo PP

Fitur produk

1. Ditrapake kanggo kabeh resin termoplastik lan thermosetting, kompatibilitas apik karo resin, kekuatan produk dhuwur
2. Digabungake karo resin, permeabilitas cepet lan resin disimpen
3. Warna produk sing apik lan resistensi hidrolisis
4. Good sawur, werna putih, gampang kanggo werna
5. Good integritas untaian lan kurang statis
6. Good udan lan garing fluidity

Panggunaan produk

Fiberglass disigar untaian kanggo jarum Mat disigar saka khusus e-kaca serat yarn.Chopped untaian minangka bahan baku kanggo Needle Mat .The disigar untaian mbentuk tanpa wates voids cilik ing proses Manufaktur Mat lan impact ing Mat struktur multihole lan banget panas insulasi properti.

Lumbung

Fiberglass Chopped Strand kudu diselehake ing kahanan garing lan ora bakal mbukak membran panutup nganti ditrapake

Paket & pengiriman

E-Kaca Chopped Strands sing rangkep ing tas kraft utawa tas anyaman, bab 25kg saben tas, 4 tas saben lapisan, 8 lapisan saben pallet lan 32 tas saben pallet, Saben 32 tas produk sing dikempalken dening multilayer shrink film lan packing band.Uga produk bisa dikempalken minangka syarat cukup pelanggan '.
Produk iki kudu disimpen ing papan sing garing lan adhem.Kondisi paling apik yaiku ing suhu antara 15-35 ℃, kanthi asor relatif antara 30% lan 70%.Mangga simpen produk ing kemasan asline sadurunge digunakake kanggo ngindhari kelembapan.

kiriman: dening segara utawa udhara
Detail Delivery: 15-20 dina sawise nampa pembayaran advance


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita