• High Strong Intensity Fiberglass Tissue Mat

    Tisu Tisu Fiberglass Intensitas Kuwat Dhuwur

    Tisu serat kaca sing digawe saka kaca E / ECR / C bisa diklasifikasikake minangka jaringan permukaan kanggo pipa, jaringan atap, Tisu pipa, Tisu lantai, tisu karpet, jaringan pemisah baterei, Tisu sing dilapisi kanggo gypsum sheathing lan Tissue Dilapisi Kanggo Busa Polyurethane.Produk bobot unit saka 20-120g / m2, Jembaré 45mm lan 50mmor liyane, Jembar maksimum 1 meter.
    Produk kita bisa digunakake ing proses terus-terusan nduwurke tumpukan, Hand lay munggah lan pultrusion.Surfacing kudung utamané digunakake ing lapisan surfaced produk FRP dipérang dadi nduwurke tumpukan S-SM seri lan tangan lay-up S-HM seri.
    S-SM utamané digunakake ing pipe lan tank nduwurke tumpukan proses.Bisa nambah properti lumahing produk ing resistance karat, kekuatan compressive, resistance rembesan, lan urip layanan maneh.
    T-HM utamané dipigunakaké ing prodhuk karo kurva geometris rumit nduweni kaluwihan saka fitness pola apik, permeation resin cepet;bisa ngunggahake intensitas lan resistensi karat produk.

  • High cost performance Fiberglass Stitch Mat

    Kinerja biaya dhuwur Fiberglass Stitch Mat

    kloso stitched Fiberglass dumadi saka loro utawa luwih lapisan saka fiberglass rovings, kang stitched, karo Kapadhetan noto serat dhuwur, gampang kanggo deform, gampang kanggo operate, lan formability apik.Kapadhetan baris.Bisa digabungake karo resin poliester, resin vinyl, resin epoksi, resin fenolik, lan liya-liyane. Spesifikasi Roving, lapisan roving, lebar felt, diameter gulungan bisa disesuaikan miturut syarat.

  • High Tensile Strength Fiberglass Needle Mat

    Tikar Jarum Fiberglass Kekuatan Tarik Tinggi

    Tikar jarum fiberglass minangka struktur rasional, bahan kinerja sing apik, kanthi serat kaca minangka bahan mentah, sawise jarum lan nglereni serat kaca potong cendhak, kekandelan sing beda karo cara mekanik ing antarane lapisan serat kaca.
    Utamane ngemot alumina silika lan kalsium oksida.Nduwe kualitas apik banget ing efisiensi insulasi panas, obdurability, fireproofing, non-corrosiveness. Iku digunakake digunakake ing pengawetan panas peralatan listrik, insulasi panas, perawatan exhaust otomotif, etc.
    Khusus banget ing insulasi listrik.Tikar jarum fiberglass dijahit nganggo e-kaca.Produk sing diasilake nduweni ruang udara menit sing akeh lan panyerepan swara sing apik banget.

  • High Quality Fiberglass Combo Mat

    Tikar Combo Fiberglass Kualitas Tinggi

    Fiberglass Combo Mat digawe saka anyaman rovings lan disigar serat kaca untaian, kang banjur dijahit bebarengan karo benang polyester.Iku kompatibel karo polyester, vinyl lan resin epoxy lan digunakake digunakake ing galangan kapal, auto parts, pribadi kulkasan lan industri profil struktural, etc. Iku uga cocok kanggo tangan lay-up, RTM, pultrusion, lan pangolahan vakum.

  • Fiberglass Chopped Strand Mat

    Keset Strand Fiberglass Cincang

    Fiberglass Chopped Strand Mat minangka jinis penguat sing digawe saka untaian fiberglass sing terus-terusan, sing dipotong dadi dawa tartamtu, disebarake kanthi acak lan ora arah lan diikat karo pengikat.
    Iku cocok kanggo tangan lay-up, cetakan penet, filamen nduwurke tumpukan lan mechanical mbentuk etc.