Kualitas dhuwur fiberglass disigar untaian kanggo BMC

Katrangan singkat:

Diameter 10 ~ 13um serat kaca disigar untaian kanggo BMC sing kompatibel karo polyester unsaturated, resin epoxy lan resin phenolic.Cocog kanggo cetakan cetakan, transfer cetakan lan teknologi cetakan injeksi, produk kinerja mekanik sing apik, stabilitas dimensi sing dhuwur lan permukaan sing apik, tahan banyu sing apik, tahan minyak, tahan korosi, tahan panas, sifat listrik sing apik, utamane resistensi busur bisa tekan. bab 190 s.Resin sizing agen ing rumus, úa utama karo sheet ngecor senyawa, packing, umume tanpa thickening agen, banjur resin sizing agen lan disigar dawa serat kaca (bab 3 ~ 25 mm) kanthi sistem nyawiji.Utamane digunakake ing listrik, motor, radio, instrumen, manufaktur mesin, peralatan kimia, konstruksi, transportasi, pertahanan lan departemen liyane.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

CS Tipe Kaca Disigar dawa (mm) Dhiameter (um) MOL(%)
CS3 E-kaca 3 7-13 10-20±0.2
CS4.5 E-kaca 4.5 7-13 10-20±0.2
CS6 E-kaca 6 7-13 10-20±0.2
CS9 E-kaca 9 7-13 10-20±0.2
CS12 E-kaca 12 7-13 10-20±0.2
CS25 E-kaca 25 7-13 10-20±0.2

Fitur produk

Kekuwatan tensile dhuwur lan elongation cilik (3%).
Koefisien elastis sing dhuwur lan kaku banget.
Watesan elastis gedhe lan kekuatan tarik dhuwur, saengga energi kejut panyerepan gedhe.
Serat anorganik, non-flammable, resistance kimia apik.
panyerepan cilik.
Stabilitas lan tahan panas.
Kemampuan pangolahan sing apik, sing bisa digunakake ing macem-macem produk kayata saham, balok, felt lan tenun.
Pangembangan lan completion saka agen perawatan lumahing karo resin apik.

Panggunaan produk

Strand sing disigar akeh digunakake ing bangunan, utamane ing beton, lan uga digunakake ing ski, kutub lan papan salju, raket tenis lan bulu tangkis, komponen sepeda, prau balap kacepetan dhuwur, gipsum sing dikuatake, panel awak njaba lsp.

Paket & pengiriman

1. E-Glass Chopped Strands kanggo pp / pa / pbt dikemas ing tas kraft utawa tas anyaman, tahan kelembapan sing apik babagan 25kg saben tas, 4 tas saben lapisan, 8 lapisan saben pallet lan 32 tas saben pallet, saben pallet dikemas dening multilayer shrink film lan packing band.
2. Siji ton lan siji tas.
3. Bisa disesuaikan karo logo utawa tas cilik 1kg.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita