babagan awake dhewe

Xingtai Ruiting Imp&exp Co,.Ltd.

Xingtai Ruiting IMP & EXP Co., Ltd, diadegaké ing taun 2012, minangka produsen fiberglass profesional ing China lor, sing dumunung ing Guangzong County, Kota Xingtai, Provinsi Hebei.Perusahaan kita minangka produsen produk fiberglass kanthi pengalaman produksi 20 taun lan pengalaman ekspor 10 taun. Pasar utama kita yaiku Asia, Eropa lan Afrika, kanthi 85 negara dagang.

Produk

Nakoni, nyelidiki

Produk

  • AR-Fiberglass Chopped Strands

    Serat kaca disigar iki Cut saka E-kaca roving, dianggep dening agen kopling basis silane lan rumus ukuran khusus, wis kompatibilitas apik lan sawur karo PP PA PBT.
    AR-Fiberglass Chopped Strands
  • Fiberglass Langsung Roving

    Fiberglass Roving Kanggo SMC.it dirancang kanggo lumahing Kelas A lan proses SMC struktural.Iki dilapisi karo ukuran senyawa kinerja dhuwur sing kompatibel karo resin poliester tak jenuh lan resin ester vinyl.
    Fiberglass Direct Roving
  • Fiberglass Mesh Kab

    kloso stitched Fiberglass dumadi saka loro utawa luwih lapisan saka fiberglass rovings, kang stitched, karo Kapadhetan noto serat dhuwur, gampang kanggo deform, gampang kanggo operate, lan formability apik.
    Fiberglass Mesh