• Fiberglass chopped strands for PP/PA/PBT

    Fiberglass disigar untaian kanggo PP/PA/PBT

    Serat kaca disigar iki Cut saka E-kaca roving, dianggep dening agen kopling basis silane lan rumus ukuran khusus, wis kompatibilitas apik lan sawur karo PP PA PBT.Kanthi integritas untaian lan flowability sing apik.Produk rampung duwe sifat fisik lan mekanik sing apik banget lan tampilan permukaan .Output saben wulan yaiku 5.000 ton, lan produksi bisa diatur miturut jumlah pesenan.Wis lulus sertifikasi CE EU, Produk tundhuk karo standar ROHS.

  • Fiberglass chopped strands for needle mat

    Serat kaca sing disigar kanggo alas jarum

    Serat serat kaca sing disigar kanggo alas jarum disigar saka benang serat e-kaca khusus.E-kaca tenunan punika jenis serat cilik lan disigar menyang dawa tartamtu.The untaian disigar mbentuk voids cilik tanpa wates ing proses Manufaktur Mat lan impact struktur multihole Mat lan sifat insulasi panas banget.

  • fiberglass chopped strands for concrete

    fiberglass disigar untaian kanggo beton

    Fiberglass Chopped Strand iki dianggep dening agen kopling silane, kang ndadekake wis sawur banget lan komposisi karo bahan anorganik liyane.Iku bahan baku utama kanggo Papan Gypsum, Beton tulangan, Semen penguatan lan Concrete / Gypsum Products liyane.
    Kaca Fiber Chopped Strand kanggo beton minangka peran utama yaiku nyuda titik leleh kaca.Nanging, sing luwih dhuwur isi oksida logam alkali ing kaca, bisa uga digunakake kanggo construction, appliance, industri listrik lan minangka bahan dhasar kanggo bahan insulasi termal, bahan BMC, panel insulating kanggo panyimpenan baterei lan gypsum dikiataken.

  • fiberglass chopped strands for Brake Pads

    fiberglass disigar untaian kanggo Brake Pads

    Strand cincang fiberglass kanggo Brake Pads kompatibel karo poliester tak jenuh, resin epoksi lan resin fenolik.ing baris disigar, iku cocok kanggo reinforcing termoplastik.Dikenal kanthi integritas untaian sing apik, statis lan fuzz sing kurang, Distribusi kanthi cepet lan seragam ing resin, sifat mekanik lan pangolahan sing apik lan kualitas permukaan sing dhuwur kanggo produk sing wis rampung, akeh digunakake.

  • High quality fiberglass chopped strands for BMC

    Kualitas dhuwur fiberglass disigar untaian kanggo BMC

    Diameter 10 ~ 13um serat kaca disigar untaian kanggo BMC sing kompatibel karo polyester unsaturated, resin epoxy lan resin phenolic.Cocog kanggo cetakan cetakan, transfer cetakan lan teknologi cetakan injeksi, produk kinerja mekanik sing apik, stabilitas dimensi sing dhuwur lan permukaan sing apik, tahan banyu sing apik, tahan minyak, tahan korosi, tahan panas, sifat listrik sing apik, utamane resistensi busur bisa tekan. bab 190 s.Resin sizing agen ing rumus, úa utama karo sheet ngecor senyawa, packing, umume tanpa thickening agen, banjur resin sizing agen lan disigar dawa serat kaca (bab 3 ~ 25 mm) kanthi sistem nyawiji.Utamane digunakake ing listrik, motor, radio, instrumen, manufaktur mesin, peralatan kimia, konstruksi, transportasi, pertahanan lan departemen liyane.

  • High quality Fiberglass AR chopped strands

    Kualitas tinggi Fiberglass AR disigar untaian

    AR Fiberglass/Serat Kaca Cincang minangka bahan baku utama kanggo Papan Gypsum, Tulangan Beton, Tulangan Semen lan Produk Beton/Gypsum liyane.Alkali Resistant Fiberglass Chopped Strand minangka produk anyar kanggo properti perlindungan lingkungan.
    AR Fiberglass/Serat Kaca Chopped dirancang khusus kanggo GRC (glassfiber reinforced concrete) kanthi dispersi apik ing proses premixing (campuran bubuk garing utawa campuran udan) kanggo ngecor sakteruse menyang komponen GRC.