fiberglass disigar untaian kanggo Brake Pads

Katrangan singkat:

Strand cincang fiberglass kanggo Brake Pads kompatibel karo poliester tak jenuh, resin epoksi lan resin fenolik.ing baris disigar, iku cocok kanggo reinforcing termoplastik.Dikenal kanthi integritas untaian sing apik, statis lan fuzz sing kurang, Distribusi kanthi cepet lan seragam ing resin, sifat mekanik lan pangolahan sing apik lan kualitas permukaan sing dhuwur kanggo produk sing wis rampung, akeh digunakake.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Item Dhiameter (um) Disigar dawa (mm) Kompatibel Resin
Fiberglass disigar untaian kanggo Brake pads 13 3 EP UP VE
Fiberglass disigar untaian kanggo Brake pads 13 4.5 EP UP VE
Fiberglass disigar untaian kanggo Brake pads 13 6 EP UP VE

Fitur produk

viskositas kurang lan flowability banget saka
Low fuzz statis lan kurang, sawur cepet lan apik ing resins
Processing apik lan exc
Isi banyu sing sithik.
Flowability apik, malah distribusi ing produk rampung.
Cepet udan-metu, kekuatan mechanical dhuwur saka produk rampung.
Kekuwatan impact dhuwur
Tingkat LOI sing dhuwur
Kinerja biaya paling apik.

Panggunaan produk

Strand sing disigar digunakake ing ski, cagak lan papan salju, raket tenis lan bulutangkis, komponen sepeda, prau balap kacepetan dhuwur, gipsum sing dikuatake, panel awak njaba lsp.
Cocog kanggo nggawe produk loading fiberglass dhuwur kanthi struktur kompleks lan warna sing unggul
Digunakake kanggo nggawe macem-macem facing sepatu rem, facing kopling, lan piring gesekan.
Digunakake ing bagean otomotif, produk sing mbutuhake kekuatan dhuwur, lsp.

Paket & pengiriman

1. E-Glass Chopped Strands kanggo pp / pa / pbt dikemas ing tas kraft utawa tas anyaman, tahan kelembapan sing apik babagan 25kg saben tas, 4 tas saben lapisan, 8 lapisan saben pallet lan 32 tas saben pallet, saben pallet dikemas dening multilayer shrink film lan packing band.
2. Siji ton lan siji tas.
3. Bisa disesuaikan karo logo utawa tas cilik 1kg.

liyane

Alternatif pengiriman kanthi: Udara, Laut, Railway, lsp.
Wektu Pangiriman: 7 dina sawise nampa simpenan
Sample: Sample kasedhiya, gratis ing 1 kilogram.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita