Kabar

  • Dasar Fiberglass: Pandhuan Lengkap kanggo Mbantu Sampeyan Ngerti Fiberglass

    Fiberglass minangka wangun plastik sing diperkuat serat ing ngendi serat kaca minangka plastik sing diperkuat.Iki sebabe mbok menawa fiberglass uga dikenal minangka plastik sing diperkuat kaca utawa plastik sing diperkuat serat kaca.Luwih murah lan luwih fleksibel tinimbang serat karbon, iku kuwat ...
    Waca liyane
  • Lima produsen serat kaca paling dhuwur ing donya

    Pisanan, Owens Corning ing Amerika Serikat Perusahaan OC Amerika sing misuwur ing donya wis dadi pionir ing manufaktur serat kaca global wiwit diadegaké ing taun 1938. Saiki, isih dadi pabrikan serat kaca paling gedhé ing donya.Th...
    Waca liyane
  • 5 Supplier paling apik kanggo Fiberglass

    Tanggal: 2022.4.15 Pambuka serat kaca: Serat kaca minangka bahan sing kasusun saka akeh serat kaca sing apik banget, umume diametere luwih saka 3 mikron.Iku jenis materi non-logam anorganik karo kinerja banget.Produsen kaca sajrone sejarah h ...
    Waca liyane