fiberglass disigar untaian kanggo beton

Katrangan singkat:

Fiberglass Chopped Strand iki dianggep dening agen kopling silane, kang ndadekake wis sawur banget lan komposisi karo bahan anorganik liyane.Iku bahan baku utama kanggo Papan Gypsum, Beton tulangan, Semen penguatan lan Concrete / Gypsum Products liyane.
Kaca Fiber Chopped Strand kanggo beton minangka peran utama yaiku nyuda titik leleh kaca.Nanging, sing luwih dhuwur isi oksida logam alkali ing kaca, bisa uga digunakake kanggo construction, appliance, industri listrik lan minangka bahan dhasar kanggo bahan insulasi termal, bahan BMC, panel insulating kanggo panyimpenan baterei lan gypsum dikiataken.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

CS Tipe Kaca Disigar dawa (mm) Dhiameter (um) MOL(%)
CS3 E-kaca 3 7-13 10-20±0.2
CS4.5 E-kaca 4.5 7-13 10-20±0.2
CS6 E-kaca 6 7-13 10-20±0.2
CS9 E-kaca 9 7-13 10-20±0.2
CS12 E-kaca 12 7-13 10-20±0.2
CS25 E-kaca 25 7-13 10-20±0.2

Fitur produk

Kanggo nyegah retak komponen GRC
Integritas apik lan ora ana listrik statis
Low Fuzz
Banget Integrasi karo semen
Filamen apik fleksibel lan megah distribusi untaian semen
Nduwe sifat fisik lan kimia sing apik kanggo GRC
Cepet bubar
Dosis sing sithik
ora mbebayani

Panggunaan produk

waterproofing construction, bahan dhasar kanggo jogan plastik, bahan insulasi termal, jaringan lumahing FRP, panel insulating kanggo baterei panyimpenan, materi Filter-pad udara lan gypsum dikiataken.
Nyampur resin lan hardener, utawa katalis
Iku paling apik kanggo nggunakake mixer Paint ing pengeboran daya kanggo mesthekake yen kabeh untaian wis kebak mlaku Lapisan nglukis lan wilayah pour gedhe bisa nggawe panas banget, supaya nerusake karo ati-ati.

Paket & pengiriman

1. E-Glass Chopped Strands kanggo pp / pa / pbt dikemas ing tas kraft utawa tas anyaman, tahan kelembapan sing apik babagan 25kg saben tas, 4 tas saben lapisan, 8 lapisan saben pallet lan 32 tas saben pallet, saben pallet dikemas dening multilayer shrink film lan packing band.
2. Siji ton lan siji tas.
3. Bisa disesuaikan karo logo utawa tas cilik 1kg.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita