• Premium E-Glass Fiber Glass Yarn

    Benang E-Glass Fiber Glass Premium

    Pangiriman cepet tenunan fiberglass tahan panas digunakake digunakake kanggo nenun kabeh jinis kain ing ruang lingkup tulangan, insulasi, tahan karat, tahan panas lan liya-liyane.
    High strength alkali free fiber glass tenunan kanggo weaving ditondoi dening kekuatan dhuwur sawijining, resistance karat, resistance panas lan Kelembapan panyerepan properties.We bisa nyuplai beda arah corak, plies lan linear Kapadhetan benang karo bobbins shaped beda lan bobot muter kalebu botol susu shaped bobbins plastik, bobbins kertas gedhe lan bobbins kertas cilik.

  • glass fiber scrap or waste roving /yarn

    serat kaca kethokan utawa sampah roving / benang

    Wis performents apik, kualitas padha karo fiberglass roving normal, bisa digunakake ing proses GRP lan tulangan komposit.

  • Excellent Glass Fiber Spray up Roving

    Apik banget Serat Kaca Semprotan munggah Roving

    Jeneng produk: Fiberglass spray up roving
    Dhiameter: 13-25μm
    Elongation: ≥0.30N/Tex
    Kapadhetan Linear: 300/600/900/1200/2400/4800
    Fiberglass Spray up Roving kompatibel karo resin poliester tak jenuh, resin ester vinyl lan resin epoksi, digunakake kanggo semprotan lan casting centrifugal.
    The stranded roving kanggo E-kaca serat jetting utamané cocok kanggo FRP hulls, refrigerated interior linings, sanitary ware, swimming pools, etc.
    Rovings anyaman sing digawe saka iku bisa digunakake ing kapal lan tank panyimpenan kimia.

  • Alkali Resistant Glass Fibre SMC Roving

    Serat Kaca Tahan Alkali SMC Roving

    Fiberglass Roving Kanggo SMC.it dirancang kanggo lumahing Kelas A lan proses SMC struktural.Iki dilapisi karo ukuran senyawa kinerja dhuwur sing kompatibel karo resin poliester tak jenuh lan resin ester vinyl. Kajaba kanggo spesifikasi normal, spesifikasi khusus bisa disesuaikan.
    E-kaca serat plied roving kanggo SMC cocok kanggo reinforcing polyester unsaturated, resin vinyl, etc. Prodhuk wis kinerja nglereni apik, sawur apik, kurang hairiness, seng nembus cepet, lan kurang listrik statis.Bisa digunakake kanggo nggawe macem-macem bagean mobil, kayata bumper, kothak tutup mburi, lawang, langit-langit mobil, lsp;industri bahan bangunan: bisa digunakake kanggo Pabrik lawang SMC, kursi, sanitary ware, tank banyu, langit-langit, etc.;industri electrical lan elektronik: bisa digunakake kanggo Pabrik Various komponen electrical;industri hiburan lan luang: bisa digunakake kanggo Pabrik macem-macem peralatan olahraga.

  • Good Toughness Fiberglass panel Roving

    Panel Fiberglass Ketangguhan Apik Roving

    Roving panel dirancang kanggo digunakake ing produksi panel transparan FRP sing terus-terusan.E-kaca serat plied untwisted roving kanggo sheet transparent, ditutupi karo silane basis sizing agen, cocok kanggo resin polyester unsaturated lan resin akrilik.
    Wis kompatibilitas apik karo resin.Produk rampung nawakake bobot entheng, kekuatan dhuwur, kateguhan apik, transparan banget.
    karo choppability apik lan dispersibility, lan bisa cepet lan sak tenane penetrated menyang resin.

  • High quality Fiberglass Gypsum Roving

    Kualitas Tinggi Fiberglass Gypsum Roving

    Fiberglass gipsum roving (untwisted roving utawa dhuwur-kekuatan fiberglass benang).Produk kasebut digawe saka untaian paralel utawa monofilamen paralel.Kompatibel karo poliester resin poliester tak jenuh, resin ester vinyl lan resin epoksi lsp. Kajaba kanggo spesifikasi normalSawise garing, 40 ~ 60 untaian monofilamen ora digulung lan dilapisi dening mesin pemintalan, Spesifikasi khusus bisa disesuaikan.

  • E-Glass ECR Fiberglass Roving 2400tex

    E-Kaca ECR Fiberglass Roving 2400tex

    Fiberglass dirakit semprotan munggah roving utamané kompatibel karo polyester unsaturated, polyurethane, vinyl ester, epoxy lan resin phenolic.Iki digunakake kanthi akeh ing macem-macem pipa, prau meksa, tank stroage kimia, mobil, tray kabel lan bahan insulasi.y.
    Iku ora fuzz, malah tension, cepet lan lengkap udan-metu witg kekuatan dhuwur lan kekuatan impact dhuwur.
    Pabrik Fiberglass Langsung Roving Ecr E Kaca Langsung Roving minangka saben aplikasi sing beda, ana filament winding roving, smc roving, csm roving, spray up roving, pultrusion roving, weaving roving, chopped roving, thermoplastics roving, panel roving, lft roving.Linear Kapadhetan duwe 300tex, 600tex, 900tex, 1200tex, 2400tex, 4800tex, 9600tex.

  • High Strength Glass Fiber Direct Roving

    High Strength Serat Kaca Langsung Roving

    E-glass fiber Glass Roving langsung kompatibel karo resin poliester tak jenuh lan resion ester vinyl. Iki utamane digunakake kanggo bagean mobil, peralatan listrik, kerak tank, piring tangki banyu lan instrumen olahraga, lsp.​​​​​ |

  • High Strength Fiberglass Ar Roving

    Kekuwatan dhuwur Fiberglass Ar Roving

    Ar serat kaca roving diprodhuksi dening Hebei Yuniu Produsèn serat kaca iku jenis roving sing ora ngandhut alkali, boron lan fluorine.
    Ar rovings serat kaca kasedhiya kanggo produk FRP ditutupi karo slurries basis silane kompatibel karo polyester unsaturated, vinylester, lan resins epoxy, lan dirancang kanggo filamen nduwurke tumpukan, pultrusion, lan aplikasi braiding, lan uga kasedhiya Kanggo kain tenunan lan rovings tenunan.
    Roving fiberglass sing rusak kanggo pipa fiberglass, prau tekanan lan profil
    Kain tenunan kanggo kapal, lading angin, tangki kimia lan geogrid, lsp.

  • High Strong Intensity Fiberglass Tissue Mat

    Tisu Tisu Fiberglass Intensitas Kuwat Dhuwur

    Tisu serat kaca sing digawe saka kaca E / ECR / C bisa diklasifikasikake minangka jaringan permukaan kanggo pipa, jaringan atap, Tisu pipa, Tisu lantai, tisu karpet, jaringan pemisah baterei, Tisu sing dilapisi kanggo gypsum sheathing lan Tissue Dilapisi Kanggo Busa Polyurethane.Produk bobot unit saka 20-120g / m2, Jembaré 45mm lan 50mmor liyane, Jembar maksimum 1 meter.
    Produk kita bisa digunakake ing proses terus-terusan nduwurke tumpukan, Hand lay munggah lan pultrusion.Surfacing kudung utamané digunakake ing lapisan surfaced produk FRP dipérang dadi nduwurke tumpukan S-SM seri lan tangan lay-up S-HM seri.
    S-SM utamané digunakake ing pipe lan tank nduwurke tumpukan proses.Bisa nambah properti lumahing produk ing resistance karat, kekuatan compressive, resistance rembesan, lan urip layanan maneh.
    T-HM utamané dipigunakaké ing prodhuk karo kurva geometris rumit nduweni kaluwihan saka fitness pola apik, permeation resin cepet;bisa ngunggahake intensitas lan resistensi karat produk.

  • High cost performance Fiberglass Stitch Mat

    Kinerja biaya dhuwur Fiberglass Stitch Mat

    kloso stitched Fiberglass dumadi saka loro utawa luwih lapisan saka fiberglass rovings, kang stitched, karo Kapadhetan noto serat dhuwur, gampang kanggo deform, gampang kanggo operate, lan formability apik.Kapadhetan baris.Bisa digabungake karo resin poliester, resin vinyl, resin epoksi, resin fenolik, lan liya-liyane. Spesifikasi Roving, lapisan roving, lebar felt, diameter gulungan bisa disesuaikan miturut syarat.

  • High Tensile Strength Fiberglass Needle Mat

    Tikar Jarum Fiberglass Kekuatan Tarik Tinggi

    Tikar jarum fiberglass minangka struktur rasional, bahan kinerja sing apik, kanthi serat kaca minangka bahan mentah, sawise jarum lan nglereni serat kaca potong cendhak, kekandelan sing beda karo cara mekanik ing antarane lapisan serat kaca.
    Utamane ngemot alumina silika lan kalsium oksida.Nduwe kualitas apik banget ing efisiensi insulasi panas, obdurability, fireproofing, non-corrosiveness. Iku digunakake digunakake ing pengawetan panas peralatan listrik, insulasi panas, perawatan exhaust otomotif, etc.
    Khusus banget ing insulasi listrik.Tikar jarum fiberglass dijahit nganggo e-kaca.Produk sing diasilake nduweni ruang udara menit sing akeh lan panyerepan swara sing apik banget.

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3