Babagan awake dhewe

Xingtai Ruiting IMP&EXP Co.,Ltd.

Xingtai Ruiting IMP & EXP Co., Ltd, diadegaké ing taun 2012, minangka produsen fiberglass profesional ing China lor, sing dumunung ing Guangzong County, Kota Xingtai, Provinsi Hebei.Perusahaan kita minangka produsen produk fiberglass kanthi pengalaman produksi 20 taun lan pengalaman ekspor 10 taun. Pasar utama kita yaiku Asia, Eropa lan Afrika, kanthi 85 negara dagang.

01

Infrastruktur Kita

图片25424

Infrastruktur sing dilengkapi kanthi apik penting banget kanggo tuwuh lan nggedhekake operasi bisnis.Fasilitas sing canggih lan modern mbantu kita ngembangake Produk Kaca Serat kanthi efektif.Infrastruktur kita nyebar ing wilayah sing amba lan dipisahake dadi unit manufaktur, divisi kualitas lan unit gudang.
Unit manufaktur kita dilengkapi mesin khusus lan alat & peralatan sing dibutuhake.Kanthi nggunakake mesin kasebut, kita bisa ngasilake produk kanthi jumlah akeh lan nyukupi syarat para klien.

Sapa Kita

Minangka perusahaan fiberglass profesional, utamane ngasilake lan nyebarake macem-macem produk fiberglass jinis E,
kayata fiberglass keliling, fiberglass dicincang untaian, fiberglass dicincang untaian tikar, fiberglass anyaman roving, needled mat,
kain fiberglass lan liya-liyane.Produk E-kaca kompatibel karo macem-macem resin, kayata EP / UP / VE / PA lan liya-liyane.
Yen sampeyan kasengsem ing samubarang produk kita, please aran gratis kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.We are looking nerusake kanggo mbentuk hubungan bisnis karo pelanggan saka sak ndonya.

Grup Kita

Perusahaan kita duwe departemen layanan sawise-sale profesional khusus, produk uga duwe prestise dhuwur ing domestik lan populer ing pasar internasional.

图片3

Budaya perusahaan

sesanti

Nilai

1 Dadi pimpinan ing industri material anyar komposit global

2 Dadi 10 pemasok paling dhuwur ing ASEAN/EU

1 pelanggan utama

2 Passion, Dedikasi / Terobosan

 
3 Entuk awake dhewe, tim, lan perusahaan kanthi eksekusi sing kuatMisiMateri anyar nggawe urip sing luwih apik

Jaminan Mutu

Kita mesthekake yen Produk Serat-Kaca menehi standar kualitas dhuwur.Pengontrol kualitas kita kanthi rutin ngawasi kabeh tahapan proses produksi kanggo njamin kualitas produk sing sampurna.Kita netepi teknologi paling anyar lan prosedur kontrol kualitas, sing njamin standar lan spesifikasi kualitas.
Perusahaan iki bisa nawakake kualitas kelas siji lan produk utama kanthi kemampuan trace lengkap dening BV, SGS lan ISO9001.
Mulane, sampeyan bisa ngaso njamin kualitas sampurna lan layanan.

图片4

Pasar dodolan

Wiwit diadegaké ing 2012, karo tim dodolan sampurna ing ngarep lan luar negeri.Produk kita wis didol kanggo wolung puluh enem negara.Saiki kita duwe pangsa pasar ing Eropah, Lor lan Amerika Kidul, Australia, Afrika, Timur Tengah lan Kidul-Wétan Asia.

02