Kualitas tinggi Fiberglass AR disigar untaian

Katrangan singkat:

AR Fiberglass/Serat Kaca Cincang minangka bahan baku utama kanggo Papan Gypsum, Tulangan Beton, Tulangan Semen lan Produk Beton/Gypsum liyane.Alkali Resistant Fiberglass Chopped Strand minangka produk anyar kanggo properti perlindungan lingkungan.
AR Fiberglass/Serat Kaca Chopped dirancang khusus kanggo GRC (glassfiber reinforced concrete) kanthi dispersi apik ing proses premixing (campuran bubuk garing utawa campuran udan) kanggo ngecor sakteruse menyang komponen GRC.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Item Dhiameter (um) Disigar dawa (mm) Kompatibel Resin
AR Fiberglass disigar untaian 10-13 12 EP UP
AR Fiberglass disigar untaian 10-13 24 EP UP

Fitur produk

1.Kandungan banyu Modest.Flowability apik, malah distribusi ing produk rampung.
2. Cepet udan-metu, kekuatan mechanical dhuwur produk rampung.Kinerja biaya Best.
3. Good bundling: mesthekake yen produk ora fluff lan werni ing transit.
4. Good dispersibility: sawur apik ndadekake serat roto-roto buyar nalika dicampur karo mortir semen.
5. Sifat fisik lan kimia sing apik banget: bisa ningkatake kekuatan produk semen kanthi signifikan.

Panggunaan produk

1. Efek wiwitan retak lan ekspansi beton fluorine sing diperkuat serat kaca.Ngapikake kinerja anti-seepage saka beton.Ngapikake kinerja Frost saka beton.Ngapikake resistance lan kateguhan beton.Ngapikake daya tahan beton.
2. Serat kaca nggabungake garis semen, papan gipsum, baja kaca, bahan komposit, peralatan listrik lan proyek konstruksi produk liyane, sing bisa dikuatake, anti-retak, tahan nyandhang lan kuwat.
3. Serat kaca gabung karo reservoir, slab gendheng, kolam renang, kolam korupsi, kolam perawatan limbah bisa nambah urip layanan.

图片1

Paket & pengiriman

1. E-Glass Chopped Strands kanggo pp / pa / pbt dikemas ing tas kraft utawa tas anyaman, tahan kelembapan sing apik babagan 25kg saben tas, 4 tas saben lapisan, 8 lapisan saben pallet lan 32 tas saben pallet, saben pallet dikemas dening multilayer shrink film lan packing band.
2. Siji ton lan siji tas.
3. Bisa disesuaikan karo logo utawa tas cilik 1kg.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita